Opera browser with add ons

Beste Opera extensies 2024 – de beste add-ons voor je browser

Opera is ontwikkeld door Opera Software AS, een bekend bedrijf uit Noorwegen. U kunt deze webbrowser downloaden voor Windows-, Mac- en Linux-systemen. Wat de meerderheid van de gebruikers het leukst vindt, is dat de Opera-browser extreem snel werkt. Nooit meer langzaam surfen! Gebruikers houden ook van het strakke uiterlijk ervan. Door enkele geweldige extensies toe te voegen, kunt u Opera echter nog beter en efficiënter laten werken. Het zal uw browserervaring leuker maken!

Een ander voordeel van Opera is dat het is ontwikkeld met een aantal goede ingebouwde functies en add-ons, bijvoorbeeld ad-blocker. In de extensiewinkel van Opera hebt u toegang tot veel extra functies om uw browse-ervaring te personaliseren. Opera is de meest productieve browser met een enorme hoeveelheid extensies die de prestaties van de browser zullen verbeteren. Opera-browser is een lichtgewicht programma, wat betekent dat het weinig geheugen van uw systeem gebruikt.

Afhankelijk van uw browse-activiteit kan de ene extensie nuttiger zijn dan de andere. Als u bijvoorbeeld de meeste tijd aan het surfen bent vanwege onderzoek of zakelijke behoeften, is Evernote Web Clipper een zeer goede keuze. Microsoft Translator kan ook een goede keuze zijn, vooral wanneer u artikelen op websites in verschillende talen leest. Als je voornamelijk voor de lol op internet surft, kun je de Emoji-toetsenbordextensie installeren om Emoji’s direct te gebruiken.

Dus, van alle beschikbare extensies, welke zijn uitstekend en essentieel voor Opera? Hier zullen we er een paar bespreken, en ze zijn allemaal gratis. Omdat Opera al met ad-blockers komt, zullen we dit soort extensies niet in de lijst bespreken.

Je favoriete Opera-extensies

TreeClicks

Wat dacht u van een gratis extensie die bomen plant terwijl u uw favoriete producten online bestelt? TreeClicks is een extensie die u in slechts één minuut installeert en bomen plant terwijl u winkelt in meer dan 10.000 populaire online winkels. En raad eens? De winkelprijs blijft hetzelfde, dus door de extensie te installeren help je het milieu gratis! TreeClicks verdient door u als klant binnen te halen en het grootste deel van de opbrengst wordt gebruikt voor het planten van bomen. Op dit moment zijn ze bomen aan het planten in India.

Als je een frequente koper bent van webshops als Amazon, ASOS, Ikea en Adidas, zou je kunnen overwegen om de TreeClicks-extensie toe te voegen om iets terug te doen voor onze planeet.

Het planten van bomen helpt de opwarming van de aarde te beperken, omdat bomen de aarde juist kunnen koelen. Het beste zou natuurlijk zijn om het algemene verbruik te verminderen om het milieu te sparen. Maar dit is niet altijd mogelijk, soms heb je echt iets nodig van een online shop, niet per se kleding of accessoires. In dergelijke gevallen kan het een goede keuze zijn om TreeClicks te gebruiken terwijl u uw producten online koopt, zodat het bedrijf meer bomen kan planten.

Stel je voor dat ieder van ons TreeClicks zou gebruiken , en dat we onze kostbare aarde meer zuurstof zouden kunnen geven, misschien zouden we dan op een betere plek met meer leven leven!

Installeer de TreeClicks-add-on voor Opera >>

TreeClicks Opera-extensie / add-on
De TreeClicks- extensie / add-on ingeschakeld voor Opera

Evernote Web Clipper

Deze extensie is ideaal voor mensen met een schrijvende baan, zoals journalisten, (content)schrijvers en onderzoekers. Evernote Web Clipper helpt u bij het organiseren van uw webpagina’s door ze te knippen. Ben jij dat type persoon dat eindeloos veel tabbladen open heeft staan ​​en volledig uit het oog verliest wat je aan het doen bent? Dan is deze extensie wellicht een goede keuze! Met deze extensie kun je niet alleen webpagina’s knippen, je kunt ook hoogtepunten en schermafbeeldingen knippen en alles op één plek in je account bewaren. Je slaat het op in een soort cloud, waardoor je overal en altijd toegang hebt tot de informatie: vanaf je telefoon thuis, vanaf je tablet onderweg of vanaf je computer op het werk. Kortom, u kunt deze extensie beschouwen als het modernste notitieblok.

Ook als je iets interessants online ziet, kun je het snel en gemakkelijk delen door deze extensie te gebruiken. Evernote Web Clipper is een aanbevolen extensie voor mensen die vaak op internet surfen.

Bovendien kunt u herinneringen maken voor notities die u hebt geknipt. Op het moment dat u zoekt naar iets dat u eerder hebt opgeslagen, zal de extensie uw opgeslagen clips voorstellen.

Stel je voor dat je in de trein zit en er komen uitstekende ideeën in je op. Met Evernote Web Clipper kunt u uw ideeën op een snelle en gemakkelijke manier vanaf uw telefoon opslaan.     

Installeer de Evernote Web Clipper-extensie voor Opera >>      

Google Vertalen

Wat we meestal zien, is dat terwijl mensen online naar informatie zoeken, ze altijd een tabblad open hebben staan ​​met een vertaalwebsite. Dit is meestal het geval als u met verschillende talen werkt, of als u artikelen moet schrijven in een andere taal dan uw voorkeurstaal.

Maar het knippen en plakken van stukjes tekst in Google Translate online kan een beetje tijdrovend zijn. Daarom biedt Opera de Google Translate -extensie aan. Dit betekent dat u niet meer heen en weer hoeft te gaan van uw Word-document naar de browser. Om iets in een andere taal vertaald te krijgen, markeer je gewoon de tekst die je nodig hebt, of vertaal je een hele webpagina. U kunt zich voorstellen dat dit u veel tijd kan besparen, vooral wanneer uw beroep te maken heeft met schrijven en/of vertalen.

Teksten vertalen wordt heel handig met de Google Translate-extensie. Na het installeren van de extensie zal het detecteren wanneer een pagina niet in uw hoofdtaal is. De extensie nodigt u uit om de webpagina te vertalen. Als u akkoord gaat, wordt de pagina vernieuwd met de vertaalde informatie.

Download Google Translate voor de Opera-browser

Lastpass

Lastpass is gemaakt om u te helpen inloggen op uw favoriete websites zonder uw gegevens in te vullen. Kortom, u maakt slechts één wachtwoord, uw Lastpass-wachtwoord, om toegang te krijgen tot meerdere websites. De extensie onthoudt uw wachtwoorden, gebruikersnamen en andere informatie. Het voordeel van deze extensie is dat deze uw gegevens op uw telefoon en computer kan synchroniseren.

Lastpass is een krachtige wachtwoordmanager. Na het downloaden van de extensie moet je een account aanmaken. Vervolgens moet u een zeer sterk wachtwoord maken. Helemaal klaar? Klik op ‘ontgrendel mijn kluis’. De extensie is de plaats waar u de websites beheert die u vaak bezoekt.

In Lastpass kunt u website-informatie opslaan, zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer u deze website opnieuw bezoekt, verschijnt er een embleem van Lastpass in het inlogveld. Wanneer u erop klikt, kunt u uw referentie selecteren en Lastpass vult de ontbrekende informatie aan.

Installeer Lastpass voor Opera

Boemerang voor Gmail

Boomerang voor Gmail is een handige extensie, vooral als je wilt weten of je e-mail is gelezen of als je een e-mail wilt plannen voor een toekomstige datum. Schrijf nu een e-mail en de extensie zal deze volgende week verzenden terwijl u offline bent en geniet van uw vakantie. De extensie is erg handig als u gewoonlijk communiceert met mensen in verschillende tijdzones. U kunt ook waarschuwingen maken wanneer u geen antwoord op uw e-mail hebt ontvangen. Verder is het met de extensie mogelijk om verjaardagsmails in te plannen. De extensie zorgt ervoor dat je de verjaardagen van je dierbare vrienden en familieleden niet meer vergeet!

De Boomerang-extensie kan je helpen om je inbox schoon en georganiseerd te houden. U kunt bijvoorbeeld inkomende e-mails uitstellen. Ze verdwijnen uit je inbox en worden in een andere map geplaatst. Vervolgens worden de e-mails op een bepaald tijdstip terug in uw inbox gebracht.

De basisversie van de extensie is gratis, maar als je de extensie naar een hoger niveau wilt tillen kan je kiezen voor de Personal, Pro of Premium versies. Een nadeel van de basisversie is dat deze een limiet heeft van tien berichttegoeden per maand. Als u geïnteresseerd bent in het installeren van een van de betaalde versies, bedragen de kosten $ 4,99 per maand voor de persoonlijke versie (inclusief onbeperkte berichttegoeden), $ 14,99 per maand voor de Pro-versie (inclusief slimme respons en terugkerende berichten) en $ 49,99 per maand maand voor de Premium-versie (inclusief een ‘boemerang’ van elk bericht).

Installeer Boomerang voor Gmail-add-on >>

Emoji-toetsenbord

Gebruik je graag Emoji’s tijdens het schrijven van berichten? Dan is deze extensie misschien iets voor jou! Met de Emoji Keyboard -extensie kun je je favoriete emoji’s gebruiken tijdens het surfen op het web. Het gebruik van Emoji’s is een leuke manier om met je vrienden te communiceren, zonder een taalbarrière op te lopen. Je kunt Emoji’s gebruiken op sociale media, e-mails, chats en documenten. Het maakt het soms makkelijker om jezelf uit te drukken.

Deze extensie maakt het mogelijk om Emoji’s te gebruiken terwijl je door je favoriete websites bladert, zoals Facebook, Instagram, Twitter en meer. Dit werkt heel eenvoudig: klik gewoon op een Emoji in het paneel en deze wordt automatisch ingevoegd in de website die u gebruikt.

Als je de muisaanwijzer op Emoji’s houdt, kun je hun betekenis zien, en je kunt ook de huidskleur van de Emoji’s kiezen voordat je ze verzendt. Een goede zaak van deze extensie is dat deze volledig gratis en zonder advertenties is. Wat een probleem kan zijn, is dat de extensie erg groot is, dus het kan even duren om te downloaden. Bovendien kan uw browser hierdoor wat langzamer werken.

Installeer Emoji-toetsenbordextensie voor Opera >>

Amazon voor Opera-extensie

Veel mensen gebruiken tegenwoordig Amazon. Amazon heeft heel veel verschillende producten, waaronder speelgoed voor kinderen, kleding, sportkleding en gadgets. Het heeft letterlijk alles! Met de Amazon for Opera -extensie kun je Amazon’s deals van de dag ontdekken en kun je prijzen van verschillende producten vergelijken. Dit bespaart u niet alleen geld, het bespaart u ook wat kostbare tijd.

De extensie wordt geleverd met een universele verlanglijst, zodat je producten van verschillende websites kunt opslaan (niet alleen Amazon!). Dit maakt het vergelijken van producten op verschillende websites nog eenvoudiger.

De extensie reageert wanneer je op andere webshops surft. Als Amazon het product dat u zoekt op voorraad heeft, geeft de extensie een bordje met de prijs van het product door Amazon. Het zorgt ervoor dat u elk product voor de laagst mogelijke prijs koopt!

Als u een frequente shopper van Amazon bent, is dit een onmisbare extensie.

Installeer Amazon voor Opera >>

Doe de lichten uit

Als je graag online video’s bekijkt en dat in je Opera-webbrowser wilt doen, dan kan deze extensie een zeer goede keuze zijn. De Turn Off the Lights -extensie kan worden gebruikt op verschillende websites voor videostreaming, zoals YouTube, Vimeo, Metacafe en Dailymotion. U kunt zich nog steeds afvragen wat deze extensie voor u doet. Met slechts één klik concentreert het zich op het afspelen van de video en vervaagt de rest van de website.

Maar de extensie kan meer doen dan uw browser donkerder maken. Zo kunnen YouTube-video’s bijvoorbeeld automatisch worden bekeken in de theatermodus. Dit betekent dat de video’s het grootste deel van je scherm zullen vullen. Bovendien staat de extensie ook een omgevingsverlichtingsmodus voor uw browser toe. Wanneer u op ‘Visuele effecten’ klikt, moet u vervolgens ‘Toon u het sfeerverlichtingseffect van de huidige afgespeelde video’ selecteren. Bovendien kun je ervoor kiezen om ‘de kleur uit de video te extraheren’.

Als je het idee van ‘Turn Off the Lights’ leuk vindt, geeft de extensie je de mogelijkheid om elke website in een pseudo-nachtmodus te zien. De extensie heeft veel meer te bieden, dus als je nieuwsgierig bent, ontdek dan meer door de extensie te installeren.

Installeer Schakel de lichten uit voor Opera Extension >>

Samenvatting: de beste Opera Browser-add-ons

Dus, om samen te vatten. Naar onze mening zijn de beste Opera-extensies:

  1. TreeClicks
  2. Evernote Web Clipper
  3. Google Vertalen
  4. Lastpass
  5. Boemerang voor Gmail
  6. Emoji-toetsenbord
  7. Amazon voor Opera
  8. Doe de lichten uit

Opera-extensies Conclusie

In dit artikel hebben we enkele bekende en populaire Opera-extensies besproken. Afhankelijk van uw browse-activiteiten kunnen sommige extensies leuker of nuttiger zijn dan andere. Maar we vinden dat iedereen één extensie moet gebruiken, en dat is de eerste die we bespraken: TreeClicks. Waarom niet gratis bijdragen aan een betere wereld terwijl u uw favoriete producten winkelt? Naast deze extensie kan het handig zijn om de Google Translate-extensie, Lastpass of misschien het Emoji-toetsenbord te installeren. Al deze extensies hebben geweldige functies die uw browse-ervaring naar een heel ander niveau zullen tillen.

Trouwens, de meeste Opera-extensies staan ​​ook in de Chrome Webstore.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top