De beste Safari iOS extensies voor iPhone en iPad

In 2021 maakte Apple het mogelijk om Safari iOS-extensies te installeren op iPhones en iPads. Ze voegen een hoop interessante functionaliteiten toe aan Safari voor iOS. Je hoeft alleen iOS 15 of hoger op uw iOS-apparaat te installeren.

Hier is onze selectie van de 15 beste iPhone- en iPad-browserextensies.

1. TreeClicks – Koop en plant gratis bomen

Door TreeClicks. Gratis.

We willen allemaal ons steentje bijdragen aan het milieu – en deze extensie maakt online winkelen een stukje duurzamer. Het beste is het natuurlijk om niets te kopen. Elke keer dat u iets online koopt van een van de meer dan 40.000 zakenpartners van TreeClicks, ontvangen zij een vergoeding voor uw aankoop, zonder extra kosten voor jou.

TreeClicks gebruikt dit geld vervolgens om bomen te planten.

Install de TreeClicks Safari Extensie voor iOS

Grammarly – Toetsenbord en editor

Door Grammarly. Gratis bij in-app aankopen.

Als je het soort persoon bent dat zich zorgen maakt over uw toon bij het schrijven van brieven, sollicitaties of enige vorm van correspondentie, dan is dit de extensie voor jou.

Grammaticaal controleert jouw schrijfstijl en pikt eventuele spel- of grammaticale fouten op. Het suggereert zelfs betere manieren om een zin te formuleren!

Installeer de Grammarly iOS App en Safari Extension

3. Trend Micro-controle voor Safari

door Trend Micro Inc. Gratis.

Oplichters worden elke dag beter en beter – en het maakt het steeds moeilijker om te bepalen welke website legitiem is en welke niet.

Deze zwendelcontrole-extensie beschermt u door elke valse bank-, online winkel- of phishingwebsite te markeren wanneer u erop klikt. Het detecteert ook eventuele computervirussen of malware, zodat u altijd weet wie u kunt vertrouwen.

Installeer Micro Check voor iOS and Safari

4. Superagent voor Safari

door Super Agent Inc. Gratis.

Net als een ad blocker is deze extensie een krachtigere cookie blocker. U kunt uw voorkeuren instellen en Super Agent vult automatisch toestemmingsformulieren in op basis van uw voorkeuren.

Het verbergt die vervelende ‘cookies toestaan’-prompts en voorkomt dat websites uw gegevens verzamelen, zodat u veilig kunt browsen.

Installeer Super Agent voor Safari

5. AdBlock Pro voor Safari

door Crypto Inc. Gratis bij in-app aankopen.

We hebben allemaal adblockers op onze laptops om de pop-ups te stoppen, dus waarom zouden we het niet op onze telefoons opnemen? Met deze extensie blokkeert je Safari-browser banners, automatisch afgespeelde video’s, nepknoppen, omleidingen en inhoud voor volwassenen.

Installeer Adblock Pro als iOS Safari Extensie

6. Taalvertaler door Mate

Door Twopeople-software. Gratis bij in-app aankopen.

Als je over de functies van Mate leest, vraag je je af waarom het zo lang heeft geduurd. Het is een ongelooflijk krachtig hulpmiddel dat elke tekst op uw telefoon vertaalt – stuur berichten die automatisch in een andere taal worden vertaald, blader door webpagina’s die onmiddellijk in uw taal zijn vertaald en neem spraak op zodat u het gemakkelijk kunt begrijpen.

Sterker nog, het werkt offline, dus je kunt het gebruiken om die lastige vertaalproblemen op vakantie op te lossen!

Installeer Language Translator als een iOS Safari Extensie

7. 1Password – Wachtwoordbeheerder

door AgileBits Inc. Gratis bij in-app aankopen.

We kennen het allemaal – proberen in te loggen op een account op je telefoon en absoluut geen idee hebben welke van de 10 wachtwoordvarianten je hebt gebruikt.

Deze handige extensie bewaart al je wachtwoorden zodat je telefoon ze onthoudt wanneer je moet inloggen.

Installeer 1Password Password Manager voor iOS en Safari

8. Boodschappenlijstje en recepten

door Bring! Gratis bij in-app aankopen.

Boodschappen plannen kan een nachtmerrie zijn, vooral in een groot huishouden. Maar met deze extensie kunt u dat proces stroomlijnen.

Met de technologie kun je lijsten delen met je vrienden en familie, verschillende lijsten maken voor verschillende winkels en klantenkaarten opslaan zodat je ze altijd bij de kassa hebt. Het geeft je ook geweldige recepten, zodat je nooit verdwaald raakt door ideeën als je door de gangpaden loopt.

Installeer Shopping List and Recipes als iOS App & Safari Extensie

9. Rerouter – Koppelingen openen in Kaarten

door Shawn Davis. Gratis bij in-app aankopen.

Voor degenen onder ons die Apple-kaarten gebruiken, kan het erg vervelend zijn bij het openen van links die automatisch naar de Google maps-website worden verzonden.

Deze handige extensie leidt automatisch alle Google Maps-links om naar de Apple Maps-app, wat tijd en frustratie bespaart! Het bevat (volgende de ontwikkelaar) ook geen trackers of loggers, dus niemand houdt bij waar je naartoe gaat.

Installeer Rerouter voor iOS & Safari

10. PIP voor Safari

Door iHealth-app. Gratis bij in-app aankopen.

Als multitaskers proberen we constant twee dingen tegelijk te doen. Met deze beeld-in-beeld video-extensie kan elke video die u online bekijkt, worden bekeken in de PIP-modus (picture-in-picture modus), zodat u door kunt gaan met belangrijk werk zonder tussen schermen te hoeven bladeren.

De beste eigenschap van deze extensie is dat het videovenster overal op uw scherm kan worden verplaatst – dus het staat nooit in de weg!

Installeer PIP voor iOS & Safari

11. Markeerstift voor Safari

door Denk Alexandru, £ 4,49

Wanneer u online onderzoek doet, kunt u gemakkelijk door pagina’s en pagina’s met tekst scrollen om het overzicht te verliezen en informatie te vergeten.

Deze innovatieve tool verhoogt uw productiviteit doordat u tekst kunt markeren, notities kunt toevoegen of rechtstreeks in uw Safari-browser kunt annoteren. Ook worden uw bewerkingen permanent opgeslagen zonder dat u zich hoeft aan te melden, zodat u op elk moment kunt terugkeren naar uw onderzoek.

Installeer Highlighter voor iOS and Safari

12. Safari-fragmenten

door ydangle. Vrij.

Het is irritant om een ​​slecht ontwikkelde gebruikersinterface tegen te komen, maar met Safari Snippets kun je stukjes code in een website injecteren om deze gebruiksvriendelijker te maken.

Dit omvat zaken als het toevoegen van een automatische scroller, het toevoegen van plaknotities zodat u gedachten kunt noteren, het regelen van de zoom en het wijzigen van lettertypen.

Installeer Safari Snippets voor iOS & Safari

13. QR-maker voor Safari

door Shi Xu. £ 1,79

Het maken van QR-codes met behulp van een website van derden kan tijdrovend zijn – het kopiëren van de link, overschakelen naar een ander tabblad en wachten op de conversie wordt erg frustrerend.

Met deze extensie kunt u een QR-code maken van de URL waarop u zich bevindt met één simpele klik in de Safari-browser en deze automatisch opslaan in uw filmrol.

Installeer QR Maker voor iOS & Safari

14. ReadToMe Lite

door BorG Technology Group. Gratis, met in-app aankopen.

We nemen allemaal informatie op een andere manier op: sommigen door te lezen, sommigen door te kijken en sommigen door te luisteren. Als u een luisteraar bent, kunnen meerdere pagina’s tekst overweldigend zijn, dus deze extensie is hier om u te helpen.

ReadToMe leest alle tekst op je scherm hardop voor, zonder internetverbinding, in meer dan 30 verschillende talen. Het heeft ook opties om te pauzeren, over te slaan, tekst te herhalen en de snelheid te wijzigen.

Installeer ReadToMe Lite voor iOS & Safari

15. Noir – Donkere modus voor Safari

door Jeffrey Kuiken. £ 2,49.

Deze extensie genereert automatisch een aangepaste donkere stijl voor elke website die u bezoekt, zo snel dat u het niet eens merkt.

Er zijn tal van gratis opties beschikbaar, maar deze versie heeft veel positieve recensies.

Installeer Noir voor iOS & Safari

De prijzen van de apps kunnen anders zijn dan vermeld. Wat is jouw favoriete Safari iOS extensie?

Bekijk ook onze favoriete Safari voor Mac extensies.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top